16 ene 2015

El Rey de la Gamba


Puntuació: 7
Preu mitjà: 20€ - 30€

Passeig Joan Borbó Comte Barceló,53, Barcelona

Tot passejant per les magnífiques contrades del port de Barcelona. Ens va entrar la gana i vam decidir anar el gran imperi dels restaurants de marisc de la Barceloneta. No sabem si vam anar l'un, dos o el tres però la veritat és igual tots són bàsicament camps de batalla. No tenen cap encant més que els preus i la terrasseta amb el solet.

Un cop asseguts vam demanar el següent:

Una amanida verda amb alvocat: doncs diria que el nom parla per si sol... Almenys el cuiner no va fer res més interessant que agafa una amanida verda, pelar un alvocat i posar-lo el mig.

Ah! Disculpeu que no hi ha foto. Teníem moltíssima gana i quan vam pensar-hi ja no quedava res!

Orada a la planxa: El peixet fresc del dia! Estava ben bo el fill de puta! Acompanyat per unes verduretes que no estaven a l'altura. Quina llastima! Albergina, crua. Patata, dura. Pebrot vermell i verd especialitat del xef, perquè estaven com havien d'estar.





Aquest cop ja pensem: per culpa de la crisi ni postres ni cafè ni xarrup a tomar per cul! Que costa molt de guanyar els diners! Ja anirem a casa a fer-ho! Joder!!!

Consell pel Criticat: una inversió amb decoració i una petita millora amb els acabats dels plats faria sortir-vos del camp de batalla. Bé això si teniu interès de sortir...

Puntuació:

Neteja: 6 plàtans.

Atenció: 8 plàtans.

Menjar: 7 plàtans


Total: 7 plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario