20 ene 2015

Glaç

Puntuació: 7

Preu mitjà: 15€-25€

Carrer de l'Arquitecta Oms. Manresa.

Aquest cop hem anat al Glaç. Bé... anar, o caure, o ensopegar, trobar.... Perquè la veritat és, que fins que no ets just davant del petit forat en que hi han unes escales que baixen cap a una terrassa, i veus una petita placa enganxada a la paret amb el nom del restaurant, no diries mai que allà pogués estar-hi.

Seguidament, vam treure el cap,per assegurar-nos que es podia entrar i tot seguit vam baixar les escales. Tot veient la terrassa abandonada pel fred de l'hivern; i constatar, que realment  el local estava allà.

Un cop superat aquest petit entrebanc, vam entrar. A Dins t'oblides de tot el que has passat per arribar-hi. Es respira un bon ambient, i es un local modern, i molt acollidor que fa l'espera lleugera, fins a arribar al moment de menjar.

Un cop va venir la simpàtica i agradable cambrera, vam demanar:

Tallata de tonyina: deliciosa i amb quantitat generosa. (rodolí..!!)

Patates braves:  ... igual de braves que un toro castrat ...


Hamburguesa de pollastre i bolets: El pollastre bò i gustós;  Llàstima que el bolet que portava a dins semblava una bavosa... A part d'això estava força decent.


Hamburguesa de vedella amb ou i pernil: potser, el millor de tot l'àpat!  Ben grossa i gustosa; era una explosió de sabors..


De postres vam tastar:

Textura de xocolates: La veritat, que era una barreja de quan vas restret i de quan tens diarrea... Perquè, eren unes boletes de diferents xocolates, però la textura era de tots igual, ben desfeta ! 


Consell pel criticat: Bona barreja de menjar selecte i "porqueries". Estaria bé preparar la terrassa per l'hivern.

Puntuació:

-Neteja: 7 plàtans

-Atenció. 7 plàtans

-Menjar: 7 plàtans

Total: 7 plàtans




No hay comentarios:

Publicar un comentario