6 ene 2015

Cal Toni


 Puntuació: 6,6

Preu mitjà: 10€ - 15€

Ronda de Sant Pere 55, Santpedor


Avui hem anat a Cal Toni. A celebrar un dia molt especial, acompanyats per una colla, fans del restaurant.

El local és fàcil de trobar i té un pàrquing enorme, a l'interior ens trobarem una recepció amb una petita peixera el costat i seguidament un gran menjador. Dividit amb unes "estanteries" de fusta que fan de parets. Ara al restaurant és un camp de batalla, de menjar ràpid. Som-hi que ha de venir un altre...i un altre...i un altre...

L'atenció sempre és molt eficient i el menjar el serveixen molt ràpid, sospitosament ràpid...

Nosaltres vam triar:

-D'entrant un suc de taronja, el van portar amb un got de plàstic de San Miguel.... Tant costa rentar un got de vidre o almenys portar un got de plàstic del mateix Don Simon....

-De primer còctel de gambes, mmmm...Deliciós i amb unes gambes que feien un bon...Diàmetre. L'únic problema és que es va acabar.

-De segon xurrasco amb patates i pebrot vermell. Aquest va ser un plat desastrós. Primer no recalanteu el menjar amb el microones queda tot tou i rebullit. Segon acompanyar la vedella amb pebrot vermell no!! S'ha de posar pebrot verd! Tercer, Putes patates de bossa, CONGELADES!. Quin odi!

Finalment per no perdre el costum el gran moment dels postres. 
Aquest cop vaig degustar el fabulós i esperat flam amb nata de la casa. Sigui o no sigui de la casa la veritat que està boníssim!!! Un altre siusplau!!!!!

Consell pel Criticat: Microones no, gràcies.

Puntuació:

Neteja: 7 plàtans

Atenció: 7 plàtans

Menjar: 6 plàtans

Total: 6,6 plàtans




No hay comentarios:

Publicar un comentario