2 ene 2016

Beneficis de les llavors de raïm per a la salut i pell

A més de tenir propietats antiinflamatòries i antibacterianes les llavors de raïm són riques en antioxidants i el seu efecte rejovenidor pot ajudar-nos tant en l'àmbit intern com extern Beneficiós de les llavors de raïm per a la salut i pell

Què fas amb les llavors de raïm? Ets dels que les tiren o les menges amb la fruita? Molta gent opta per rebutjar pel seu sabor amarg. Aquesta vegada et volem donar algunes raons per consumir-les.

Tot i que les llavors de raïm no són particularment delicioses, són riques en àcids grassos, aminoàcids i flavonoides. Per tots aquests motius, les llavors de raïm poden beneficiar la teva pell i salut.

Entre les condicions que t'ajuden a combatre estan la psoriasi, acne i problemes cardiovasculars.

Tenen propietats antioxidants
Les llavors, de raïm naturals són riques en flavonoides com àcid gàl·lic i epicateínas. Aquests antioxidants són vint vegades més benèfics que la vitamina E i cinquanta vegades més benèfics que la vitamina C.

Per aquestes raons no és estrany trobar cremes, càpsules i diversos productes de bellesa que incloguin en la seva base llavors de raïm.

En lloc de gastar grans quantitats de diners en aquests productes consumeix les llavors naturals i allibera't de problemes com l'acne, l'asma, la rosàcia o l'artritis reumàtica.

Evitaràs que els símptomes d'envelliment prematur es notin en la teva pell. El més important és que aquest efecte rejovenidor també beneficia les cèl·lules, teixits i òrgans.

Si les arrugues ja han començat a aparèixer, les llavors de raïm t'ajudaran a disminuir la seva visibilitat.

Disminueixen problemes cardiovasculars


Les venes varicoses són un problema comú en la teva família? Han començat a aparèixer les molestes aranyetes a la pell de les cames? En aquest cas, hauries d'assegurar-te consumir una mica raïm amb llavor.

Les proantocianidines del raïm milloren la circulació de la sang i enforteixen els vasos capil·lars, artèries i venes. Això és molt important, perquè unes venes sanes permeten que la teva salut cardiovascular estigui millor controlada.

Quan les teves artèries estan elàstiques, la sang irriga millor i s'eviten els molestos enduriments. Aquest no és només un problema estètic, ja que, quan la sang no té lliure pas, es creen trombes.

Aquests trombes poden generar problemes molt importants en el cor.

Tenen propietats antiinflamatòries i antibacterianes
Els bacteris es troben a tot arreu i resulta gairebé impossible estar fora de perill d'elles. Per això, has de prendre mesures per evitar que t'afectin. Una opció és consumir llavors de raïm, les quals tenen efecte antiinflamatori i protegeixen el teu intestí i articulacions.

D'aquesta manera reduireu les molèsties d'artritis, sinusitis, inflamacions de la pell, gastritis i colitis.

Milloren les teves defenses
El sistema immunològic, té la tasca de protegir contra tota classe de virus, infeccions i malalties. Quan aquest està feble poden invadir-te diverses classes de malestars, de vegades al mateix temps.

Les llavors de raïm et donaran el suport que necessites durant l'època de fred quan els refredats són comuns perquè baixen les teves defenses.

També seria bona idea consumir llavors de raïm amb freqüència si la teva alimentació no és molt variada o sols menjar fora de casa.

Desintoxiquen els teus intestins
El gust amarg de les llavors de raïm es deu al seu alt contingut en fibra. Encara mastegar pot resultar desagradable, són perfectes quan el teu trànsit intestinal és lent.

Prova a consumir unes poques quan tinguis restrenyiment i veuràs que, en poc temps, t'oblides del problema.

A més, en fer que els teus intestins es netegin també elimines ràpidament totes les toxines que has acumulat.

Pots barrejar les llavors de raïm amb els batuts desintoxicant que consumeixis de forma habitual.

Afavoreixen la pèrdua de pes
Ja abans t'esmentem que les llavors de raïm són un excel·lent desintoxicant. Per tant, no hauria de sorprendre saber que també poden ajudar-te a perdre pes.

En ser riques en fibra tenen un efecte saciant que evita que mengis de més. A més, les llavors de raïm contenen enzims metabolitzant del greix. Aquests enzims afavoreixen l'eliminació de l'excés de greix en els òrgans interns com el fetge i cor de forma natural i gradual.

Milloren el creixement i qualitat del cabell
Tens problemes de puntes obertes? Tractes d'eliminar la caspa? El teu cabell no creix tant com voldries? Segur que has fet servir milers de productes diferents, molts d'ells fets a base de llavors de raïm.

No obstant això, no cal que adquireixis aquests productes tan cars. Pots substituir-los amb llavors de raïm naturals.

En el cas que vulguis una aplicació més directa al teu cabell, pots adquirir oli de llavors de raïm i usar dues o tres gotes per fer massatges al cuir cabellut. També pots afegir 15 gotes al teu xampú i remenar.

Com pots consumir les llavors de raïm?
La millor forma d'obtenir tots els beneficis del raïm és consumint-directament. Les llavors són tan petites que en realitat ni tan sols les notaràs.

D'aquesta forma pots consumir un raïm de raïms o unes 12 peces. Només assegura't de rentar-les correctament.

També pots consumir les llavors de raïm soles (que pots comprar a herbolaris). En aquest cas n'hi ha prou amb prendre una cullerada de llavors al dia. Per disfressar una mica el seu sabor amarg, pots agregar-les a batuts verds o una tassa de iogurt.

Com pots veure, el raïm no només són riques i fàcils de consumir. Les seves llavors també t'aporten grans beneficis a la salut. Et recomanem incloure-les en la dieta sempre que et sigui possible.

Durant els mesos en què no pots adquirir raïms frescos, pots consumir les llavors disponibles en botigues herbolàries o l'oli de llavors de raïm.


No hay comentarios:

Publicar un comentario