16 ene 2016

Casa Turnay

Puntuació: 7,6

Preu mitjà: 10 € - 40 €

Sant Sebastià, 2,25539 Escunhau,Lleida

Estant a Arties, ens van convidar a dinar en un restaurant clàssic de la zona a un poblet ben petit , Escunhau. Si no saps on vas, ni t'hi porten pot ser una mica difícil de trobar..., i gent per a preguntar-li poca, la veritat! 

Decorat amb molt de gust, i on es respira aires de masia. Fan  menjar casolà i de muntanya. Cuina típica aranesa.  Llegint la carta ja s'ens feia la boca aigua..

De primer vam començar ben clàssics i amb ganes de cullera!

Sopa de ceba: Calentona, amb bon formatget gratinat, i força ceba.  Estava molt bona, però hi vam trobar a faltar quelcom que per a nosaltres és indispensable , ou!! Quina llastima, perquè hagués sigut molt més potent..



Olla aranesa: Això si! L'escudella aquesta si que era Full Equip! Portava de tot: cigrons, tocino per aborrir, patata, pastanaga,.. fideus perfectes.. Molt bona! I es que ens venia tant de gust una sopeta amb el fred que feia!!






Confit d'ànec: Perfecte. Cruixent per fora, melós per dintre.. Gustosissim! A cada queixalada, gaudíem més! Amb bon acompanyament de salsafís ,  i sobretot per la melmelada que combinada amb la carn, feia una tàndem espectacular!




Civet de  senglar: Carn per a amants del tall, era molt carnós, tendre i gustós Acompanyat de pastanaga per a que no fos tant carregat! Estava increïble. Acompanyat per dos prunes, que combinat amb la carn, netejaven l'esòfag per a seguir menjar aquest plat tant generós! 

Vam arribar tips al postre, però no ens ho vam voler saltar.

Gelat de iogurt amb gerds: Suau, cremós i molt bo! Un gran encert!



Pudding de plàtan amb xocolata: A la primera cullerada, et quedes parat. Textura i sabor, que costa comprendre, però a partir de la segona, ja no pots parar.  Enganxa! També li posen un toc de taronja, que culmina un gran postre!


Galetes casolanes pel cafè: Bones, boníssimes, addictives!!!!


Consell pel Criticat: L'ambient agradable i familiar que es respira a l'entrar, el trenca  ràpidament la mestressa.. Falta una mica de tacte i simpatia.


Puntuació:

Neteja: 9 Plàtans.

Atenció: 6 Plàtans.


Menjar: 8 Plàtans.

Total: 7,6 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario