14 nov 2014

Va de Tapes

Puntuació: 6 Plàtans

Preu mitjà: 10€ - 15€

Av. dolors amb carrer alcalde Joan Selves


Un dijous qualsevol teníem gana i vam caure al va de tapes, un raconet molt acollidor que et fa sentir còmode i a gust.
Vam trobar lloc de seguida a l’hora que vam anar; teníem tot el local per nosaltres, i ràpidament, la cambrera ens va atendre. Volíem alguna tapeta per picar una mica, però, a aquella hora i dia, tenia la planxa tancada i les existències acabades; així que ens va dir que podia fer-nos algun entrepà, i que també tenien, l'oferta del dia: dos canyes i unes braves o croquetes per 4,25€.

Així que vam decidir demanar un entrepà de llom amb formatge i un altre de bacon amb formatge, acompanyat, per les braves i les canyes
La veritat és, que els entrepans estaven ben cruixents i bons, i les braves no estaven malament... Tot i això, ens va posar un pèl massa de maionesa i poca salsa brava!

El pitjor de tot, va ser, que a la televisió, en comptes dels típics videoclips de ties i tios bons que estan de moda, o qualsevol altra cosa interessant, hi havia sintonitzat el Telecinco!!, acompanyada de tota la merda que televisa aquesta cadena...
En acabar de menjar, volia una canya més per fer-ho baixar tot, i resulta que la cambrera estava ben entretinguda mirant SALVAME!! No es va adonar, que jo estava el mig del bar aixecant la mà i demanat desesperadament com un sahrauí el mig del desert, una canya. Vaig haver d'arrossegar-me com un moribund, mig ennuegat per l'entrepà i les braves. Utilitzant les forces de supervivència vaig arribar a la barra i amb una boca pastosa que quasi no podia obrir vaig demanar una canya més. Ella per fi va tornar a la realitat, una mica sorpresa, i molt amablement va servir-me una canya que va retornar-me a la vida!

Dins meu, vaig pensar, un cop mes, el mal que està fent tota la telebasura aquesta, del folklore espanyol, del qual es tant difícil lliurar-se’n...!!


Consell pel Criticat: Cal estar sempre atent al client. No val distreure’s si vols treure el màxim rendiment de tu i el teu treball.
  
Puntuació:

Neteja: 7 plàtans

Atenció: 5 plàtans

Menjar: 6 plàtans

TOTAL: 6 plàtans



No hay comentarios:

Publicar un comentario