3 nov 2014

Onteneu

Puntuació: 6,6

Preu mitjà: 10€ - 15€

C/ cintaires s/n, Manresa

Bar situat a l’ateneu Les Bases. És el tipic bar on vas el dia que et fot mandra fer el dinar.

Lloc de menjar senzillet, però bo i de  plats generosos!

Després de fotre el ritual que tothom fa d’ escollir la taula a la terrasseta; on no toqués molt el sol, però que tampoc toqués molt l’aire, ni ens sentissim observats pels que entren al gimnàs, ni que tampoc estiguessim molt aprop d’una altra taula, ni tampoc molt aprop de la porta perquè no ens moltessin les cambreres…,

Ens van portar d’entrant,  dos sucs de fruites. Després de debatir, també, els gustos del sucs, dels que la cambrera dubtava tenir…

Després de tot això, vam demanar, els primers:

Macarrons amb salsa de ceps i amanida amb formatge fresc i pernil dolç. Plats que realment pots fer-te a casa, però que per un preu raonable tu fan ells..

I de segons:

Textualment, ¿XULETES?!!..de gall d’indi, i bacalla amb musselina. Amb uns bons acompanyaments, i on si van ben esmerar!

Ho vam finalitzar amb els postres, que eren un pastisset d’atmetlles força bo, i una panacotta amb gerds, que era un pèl insípida però fresqueta..

Tot servit per dues cambreres bastant descoordinades però simpatiques!

En conclusió: lloc bueno, bonito, barato ; per anar entre setmana i desconnectar una mica de la feina al migdia. Recomenable pels que treballeu per la zona.

Preu de tot plegat: 21.20€

PD: Et cobren un miserable suplement de 10 cèmtims/persona per menjar a la terrassa…

Puntuació:

Neteja: 7 plàtans

Atenció: 6 plàtans

Menjar: 7 plàtans

Total:  6,6 plàtans




1 comentario:

  1. Restaurant aparentment familiar i on els clients son acollits de manera molt amable.. Llàstima que nomès es tractin aixì als clients, ja que als seus propis treballadors els tenen amb contractes precaris (o sense)..
    Tampoc cobren les hores extres que son moltes les invertides i a sobre han de pagarse una simple cocacola si volen refrescarse una mica desprès d'una jornada de mes de 10hores.. Això si! Amb un 30% de descompte!!!

    L'altre gran ventatge es si desitjes tenir un bon contracte i estar donat d'alta a la seguretat social, els amos no es neguen! Això si.. TE LA DESCOMPTEN DEL SOU!!!!!!! La trista realitat de les portes endins i la aparença externa..



    ResponderEliminar