23 nov 2014

Ramen Can

Puntuació:

Preu mitjà: 9€ - 12€

C/ Lleida, 11 (Barcelona)


Aprofitant que comença ja, a fer fred de veritat, vam anar a fer unes sopetes ramen ben calentones en aquest local que fan un menú de migdia molt interessant de tres plats tots els diez de la setmana, per 10.50€!

Tot el que vam demanar era realment bo! Des de un gazpatxo i les EDAMAME (una mena de faves molt tendres i al toc de sal, bonissimes) per picar, a també el sushi de verduretes i un platet d’arròs anomenat CHASHU DON.

I per descomptat, les sopes!! Tant la SOPA VEGETABLE RAMEN MISO, com la sopa SOBA, eren de veritat ben bones i contundents! Acabes ben tip! I per això, vam decidir demanar per 1€ més, un postre típic japonés anomenat MOCHI, que són unes boletes de pasta d’arròs toves i calentes de fora, però amb gelat per dins!! Un contrast que és una bomba!

Per finalitzar, pensavem que ens servirien un bon café de màquina per arrodonir aquest gran tiberi, però simplement et deixen escollir entre un café normal o descafeïnat, però de capsules Nespresso!! On la cafetera, està damunt de la mateixa barra en la que es pot menjar.

Però  això si, si sou gaire maniatics amb la higiene, no és un lloc per vosaltres! Més que un restaurant, és un forat amb quatre taules..

Tant el terra, com la cadira estaven igual d’enganxifosos. La taula sense estovalles, i uns pals per menjar clarament fets servir infinitat de vegades.. i de fusta!! …mossegats…!! (Això està permès??)
La cuina és totalment oberta i es veu com de guarro està tot!!

Quasi podriem dir, que el WC, és la part més neta de tot el local! Això si, si mediu més de 1’80 daltura o no sou gaire prims, ja avisem de que no podràs assentar-te per fer “les feines” de petit que és!! Igualment que la pica, que no fa més d’un pam…

També us aconsellem no fer tard a l’hora d’anar a menjar, perquè la cuina tanca “pase lo que pase” (paraules textuals del cuiner), a l’hora exacte de tancament.

Consell pel Criticat: No costa tant netejar una miqueta…

Puntuació:

Neteja: 2 plàtans

Atenció: 5 plàtans

Menjar: 8 plàtans

TOTAL: 5 plàtans






No hay comentarios:

Publicar un comentario