6 nov 2014

El Farolillo

Puntuació: 7,6

Preu mitjà: 10€ - 15€


Av. Països Catalans, 165 (Pol. Ind. Els Trullols) Manresa

Lloc de culte pels manresans, i visita obligada pels turistes. Podriem fotre la mà al foc i no cremar-nos, assegurant que tots els  manresans, han anat a aquest Frankfurt-restaurant, com a mínim,  un cop a la seva vida.

Tot hi ser un local clàssic de la ciutat, van ser “putes”, i van saber reaccionar i renovar-se amb un local molt més modern, ampli, i en ple centre d’oci!

Allà hi ha de tot!!Si tens fills, fins i tot, tenen un espai amb joguines perquè la criatura es distregui, mentre tu et fots com un bacó menjant Frankfurts com si t’hi anés la vida!

També tenen TV, com tots els locals moderns on serveixen teca. Però suposo que això ja ho sabieu no..? Però al local modern eh! No a l’altre, que segur que hi ha algun il·luminat que encara es presentarà al local antic per veure el pròxim partit del Barça!!  On allà, no tenen ni radio!!

Bé, anem al gra!!  Bàsicament, foten els típics entrepans clàssics de tota la vida… Sense estridències, ni floritures. Tal qual..! Però això si, no sé que tenen, que están boníssims!!

Vam demanar, per variar una miqueta: una Krakosky, una Cabanossy (Que venen a ser  salsitxes, però una xoriçada i l’altra especiada, ben picantones.) i un de pintxo (a seques, tal qual, sense res).

Conclusió: lloc per  a menjar qualsevol troç de carn dins d’un panet  obert pel mig, però que disfrutaràs menjant, com una pornstar en mig d’un bukkake!

PD: Si ara que ve el fred, i sou tant fredolics que no teniu collons de sortir al carrer; o simplement sou uns vagos enganxats al sofà de casa, però teniu ganes de menjar-vos un bon entrepanet d'aquests... que sapigueu que també tenen SERVEI A DOMICILI!!

Puntuació:

Neteja: 8 plàtans

Atenció: 8 plàtans

Menjar: 7 plàtans

Total:  7,6 plàtans 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario