23 nov 2016

Els restaurants preferits de Rita Barberà



Restaurants, compres i viatges descriuen com era la vida de Rita Barberá al capdavant del govern municipal de València després de més de dues dècades en el poder: 466 factures comprometedores que va destapar el grup Compromís 
("ritaleaks") amb cridaners despeses entre 2009 i 2014. 

Ni més ni menys que 278.000 euros a compte de les arques públiques.

Del total, 41.590 euros corresponen a 107 factures en restaurants. Encara que l'exalcaldessa tenia les seves preferències: on més diners es va gastar Alcaldia va ser en The Gourmet, el restaurant d'un hotel de luxe estil 'art decó' molt proper al Mestalla, l'estadi del València CF, on en un sol dia una factura per 18 comensals ascendia a 1.119,60 euros. La seva oferta està centrada en la "cuina mediterrània amb carn, peix i especialment arrossos" en una atmosfera "amb un toc retro-avantguardista" i també ofereix espais per a "més privacitat o intimitat". Entre els seus vins, presumeixen de tenir una oferta "única" a València amb preus que van des dels 15 euros fins als 7.500 euros. Tenen menú a la carta, menú diari (35 €) i menú degustació (50 €).

Però, el que pel que sembla més agradava a Rita Barberá era Els Capellans, a les rodalies de l'estadi; és del que més factures consten, un total de 22 per valor de 2.540,36 euros.

I anem sumant... : 

El Canyar: un preu tancat de 73 euros, tots els comensals de les 20 factures d'aquest local van demanar el menú de 73 euros.


La Sucursal: Les factures reflecteixen que els plats solien anar acompanyats de begudes per a paladars selectes, com cinc vins negres Hisenda Monestir a raó de 42 euros l'ampolla. No podia faltar el whisky Glenrothes, que van demanar un dia tres comensals a 9 euros la copa.




Hotel Les Arenes: en el qual l'Ajuntament es va deixar 3.864,71 euros. Una sola factura consigna 2.034,99 euros per un "dinar", sense més detalls.

Torna Carolina: del prestigiós cuiner Quique Dacosta i Manuela Romeralo, a tres minuts caminant de l'Ajuntament de València, es van abonar menges com llagostins i ostres, així com 102 euros en tres ampolles de vi.


Hagués sigut una bona critica gastronòmica pel nostre blog....!!


Si voleu enfadar-vos, coneixent més informació cliqueu al següent enllaç:

http://ritaleaks.compromis.net


No hay comentarios:

Publicar un comentario