14 may 2015

Aliments a evitar si vols viatjar

Alguns aliments poden convertir un plàcid viatge en una tortura. Aquí tens uns quants...




-Qualsevol marisc de petxina es pot tornar el teu pitjor malson en un viatge. Les seves digestions són llargues i a més et vuiden la butxaca abans d'hora!




-Els bolets poden ser molt bons però també molt indigestos. Si els consumeixes abans de viatjar, procura que siguin en poca quantitat. I més atenció si són al·lucinogen!!!!




-El formatge i altres làctics també poden ser letals durant un viatge. Poden produir mal de cap i els seus greixos els fan difícils de digerir.




-Potser la caça no sigui un plat molt comú però procura no fer cas de les temptacions d'aquests plats. La manca de costum el converteix en un aliment pesat al viatjar.




-L'ou pot contenir gran perill! Si apostes per ell, que sempre estigui ben cuinat. El seu consum cru pot posar en perill el viatge.




-Un dels nostres millors amics en el món de la cuina es torna un enemic al viatjar. La carn de porc amb molt greix pot regirar un estómac amb molta facilitat.




-També convé evitar aliments o begudes diürètics si no volem estar parant cada poc. Els espàrrecs i carxofes mai!!!




-Patés, foie i qualsevol producte de la seva mateixa família també poden suposar un petit atemptat contra el teu estómac en el cas d'un viatge llarg.




-En general qualsevol aliment cru o a mig processar pot ser un perill potencial a l'hora de viatjar. La cuina japonesa molt saludable però pot comportar riscos.




Llavors què puc menjar? Doncs res, abans d'un viatja llarg dejuni, és el més segur. No carallot no et preocupis. Peix o una carn lleugera a la planxa, arròs o pasta evitaran que el viatge es converteixi en un suplici i portis l'estómac ple com una vacota porqueta!



No hay comentarios:

Publicar un comentario