23 may 2015

10 Raons per no fer servir microones

D'acord amb el document "Deu Raons per Desfer-se del seu Forn de Microones", de l'investigador William P. Kopp, hi ha motius per deixar de cuinar al microones com els següents:


Ara flipareu....




I tindreu por....



1. Menjar contínuament menjar processat en un forn de microones causa dany cerebral permanent a llarg termini, a causa dels "curts circuits" dels impulsos elèctrics al cervell. Aneu entenent ara segons quines coses passen no...




2. El cos humà no pot metabolitzar els productes desconeguts creats en el menjar preparat per a ser escalfat pel microones. Resumint, posen merda al menjar que està pensat per ser escalfat el microones. Quina por!




3. La producció d'hormones masculines i femenines és alterada com a resultat de menjar contínuament aliments cuinats al forn de microones. hahaha! Ara encara entenc més coses eh!!




4. Els efectes del menjar de microones són residuals (permanents i de llarg termini) dins del cos humà. En poques paraules, la merda es queda a casa!





5. Els minerals, vitamines i nutrients de tot el menjar de microones són reduïts o alterats i, per conseqüència, el cos 

humà obté poc o nul benefici. Ohh... adéu vitamines...





6. Els minerals en els vegetals són alterats i es converteixen en radicals lliures cancerígens quan són escalfats en forn de microones. Ara sí estic cagat!!!





7. Els aliments del microones causen creixement de tumors cancerígens en estómac i intestí. Això pot explicar els cada vegada més freqüents casos de càncer de còlon en els Estats Units i altres països desenvolupats. Prou sisplau... és terrorífic!!!



8. El consum prolongat d'aliments escalfats en microones incrementa les cèl·lules canceroses a la sang. R.I.P.




9. La ingestió contínua de menjar de microones provoca deficiències en el sistema immunològic per les alteracions causades en la glàndula limfàtica i el plasma sanguini. 

Ja no tinc paraules....




10. El consum de menjar de microones causa pèrdua de memòria, de concentració, inestabilitat emocional i decrement de la intel·ligència. Ostià!! Ara si que ho entenc tot!!!! 

Alça Manela!!!






D'acord amb els especialistes, el més òptim és cuinar en un forn convencional, a causa que són econòmics, hi ha un ventilador que distribueix la calor d'una forma uniforme i és molt més segur; però, tu ets l'únic que pot decidir si et quedes amb el forn de microones. La maquina de la mort i la bogeria!!!!!!!!




Vosaltres que decidiu???





No hay comentarios:

Publicar un comentario