16 may 2015

Abat

Puntuació: 6,6

Preu mitjà: 5€ - 15€

C. del Abat Oliba 76 (C. Valentí Almirall)

Enèsim local de fastfood a Manresa, però on tenen la intenció de desmarcar-se una mica de la resta, oferint algo més de qualitat als seus productes. Foten una bona varietat d'entrepans, i fan alguna que altra amanida. També si pot esmorzar, i fan un cafè força bo.

De tots els entrepans, en destacarem un, que és el que més hem demanat. 

Entrepà Bages: pa de mitja baguette,  amb botifarra, pebrot verd, formatge, i un toc molt especial de melmelada. El puta, està molt bo! Podríem dir, que seria l'entrepà quasi perfecte. 



Però bé, barato no ho és eh! Et cobren quasi 5 euros, per un panet amb coses dins. 

I, com a la majoria d'aquests llocs tant "guais" de menjar ràpid, els cambrers fan lo just, no ens enganyem! Tu, ets el que fa tota la feina. Perquè de la finestreta de la cuina a la teva safata, màxim hi haurà 3 metres, i tu, serà el que tindrà que lluitar amb tots els obstacles possibles per arribar sa, i amb tota la teca (i sobretot beguda) que has pagat, i que sempre hi ha algun individu, que voldrà tirar-t'ho tot per terra, fent-se el despistat!

Bé, concloent la crítica, vam només demanar aquest tros de pa  amb una canyeta, i la broma va sortir per més de 6 euros!

Tot molt ràpid, bla bla bla, però si heu d'anar-hi, aneu sense massa gana. Perquè si et demanes un entrapanet, bikini, braves, geladet i beguda, en pots sortir escaldat! 

Cada vegada ens agraden menys els llocs de menjar ràpid, però les modes, fan que aquests, estiguin per tot arreu, i no ens donem compte, de que realment s'aprofiten una mica de nosaltres. 
I també em de dir, que com aquí, alguns, intenten almenys fer-ho una mica millor... 

Consell pel Criticat:  Ràpid, si. Bo, també. Però barat...? 


Puntuació:

Neteja:  7 Plàtans

Atenció: 6 Plàtans

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 6,6 Plàtans.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario