3 jul 2016

Turó de la Torre


Puntuació: 7

Preu mitjà: 25 - 40€ (Menú :16,50€ entre setmana)

C/Sallent , s/n - Torre Alberni (Pol. Els Dolors) 08243 , Manresa

Aquesta vegada hem anat a un clàssic del clàssics de Manresa. Per desgràcia massa amagat per un polígon, però que manté tota l'essència d'una masia. 

Vam fer un bon  menú  per 16,5€. (amb cafè inclòs!!)

Comencem forts.. Copeta de cava i una bones olives!!



Anem a per els primers!

Faves amb botifarra negre i cansalada: bo de debò! Com si hagués vingut la meva pròpia iaia a  fer el plat! Gustós, contundent i brutal!



Verdures a la planxa amb llagostins: verduretes de tot tipus, i ben fetes! molt bo també! De llagostins tampoc és que en sobressin, però els tres que hi havien estaven bons...



I som-hi a per els segons!!



Bacallà: fet a la brasa, molt tendre! Es desfeia a la boca... i acompanyat amb uns allets i la patatona, era un plat top!


Llata de vedella: tendra, amb molt sabor, feta al punt,.. Tot el que se li pot demanar a un troç de carn com aquest! 


Ara, els postres!


Gelat de torró: quatre boles!! Això és quasi un record guiness!! Si d'acord, tampoc són les més grans del món, però quatre voles no les posen a tot arreu eh..!!  A més, estava boníssim!! 


Crema catalana: de la de veritat. Feta cassolana i molt bona! Això si, hi havia un gruix de sucre cremat de 4cm!! Vam tenir que demanar un martell per poder trencar-lo i arribar a la crema!! hahaha



Consell pel Criticat: que els hi hem d'anar a dir...?! Saben el que toquen i ho fan molt bé. Menjar de pagès, amb toc modern i amb una bona quantitat  i qualitat. Un bon tresor amagat a Manresa!

Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario