15 jul 2016

Evita l'acne eliminant aquests aliments




Si bé l'acne està influenciat per factors genètics i per característiques intrínseques de la nostra dermis, hi ha un element que sí que es troba sota el nostre control: l'alimentació. I és que si voleu tenir una pell el més neta possible, els següents productes estan completament prohibits. 

La xocolata. Sobretot en el cas de la xocolata que conté greixos saturats per la mantega i els sucres. Per tant, com més pur la xocolata (a partir d'un 70% de cacau), millor, ja que contindrà menys sucre, minimitzant el seu possible efecte agreujant de l'acne. 


Els aliments fregits. A l'fregir el menjar, l'organisme li costa més digerir-lo, ja que deixa nombroses toxines que en ocasions poden manifestar-se en la pell. 



Els làctics. La llet, el formatge i el gelat són aliments que en general contenen precursors de la testosterona (que són les substàncies que utilitza el nostre organisme per sintetitzar aquesta hormona), afavorint una producció de sèu que es reflecteix en la nostra dermis. 

El sucre refinat. Augmenta l'índex glucèmic, causant de l'acne. Hem d'evitar caramels, refrescos, llaminadures, xiclets, bombons, xocolatines, galetes dolços i altres productes amb un alt percentatge en sucres simples. 


Farines blanques. El pa blanc, els pastissos i les pastes són aliments amb un alt contingut d'aquesta perjudicial tipologia que, igual que els sucres refinats, presenta un alt índex glucèmic. 

Aliments picants. Les espècies com ara la caiena, el xili i el pebre vermell poden agreujar l'acne, causa de la calor que generen en el nostre organisme, que augmenta el reg sanguini i irrita la pell. 

L'alcohol. El consum de quantitats importants d'alcohol deriva en un desequilibri dels índexs de sucre, el que accentua el nivell d'acne. El nostre fetge es veu obligat a fer un major esforç quan hem consumit begudes alcohòliques, de manera que l'alliberament de toxines es dificulta i l'acumulació de greixos provinent dels sucres de l'alcohol té com a conseqüència l'aparició de l'acne. 



La sal. Aquest producte conté una quantitat alta de iode, mineral que afavoreix el sèu de la pell. Altres aliments rics en iode són els lactis, els llegums i els ous. I clar, el fast food.

No hay comentarios:

Publicar un comentario