26 mar 2015

Veigé coolinari

Puntuació: 7

Preu mitjà: 12,50 € - 25 €

C/Sobrerroca, 36 , Manresa

Lloc del que ja portàvem temps sentint a parlar positivament, i que destaca per la seva carta, on cuinen tot tipus de menjars de tot el món; Ja no ens en vam poder estar més, i vam anar-hi a dinar!
Però entre setmana.. i de menú de 12.50€.. que ja s'acosta final de mes..!! Tot i això, també li donen un toc internacional.

El restaurant, com el seu nom indica, és bastant "cool" i elegant, i per els despistats i novells com nosaltres, sapigueu que no et porten a la taula el típic full de menú per escollir; sinó que el tenen projectat en una pantalla en una paret de la sala!! Molt modernets... 



Bé, un cop vam descobrir el tema de la projecció a la paret, vam poder llegir, i escollir;  ja van començar a portar-nos el que havíem demanat:
Abans però, també ens van portar una salseta d'albergínia molt bona i fina, amb llesquetes de pa per sucar! Mmmm... Que bo que estavaaaa!!


Finalment, van arribar els primers plats,  on vam realment gaudir d'una amanida d'escarola i llenties amb fruita i pernil! Si si.. fruita natural! i l'escarola era de fulla fina i gens amarga. Realment sorprenent i refrescant. La combinació és de primeres estranya, però a partir de la segona cullerada sorprenentment boníssima!! Molt brutal!!


També vam demanar unes verdures a la planxa. Això no té tant secret, però estaven ben tendres i gustoses, i que també venien acompanyades de formatge Brie. Cuinades al punt de planxa, es nota que el cuiner té cura i una bona mà.

 


Després i ràpidament van portar de segons, unes Cues de bacallà amb cous-cous i pastanaga. Plat una mica internacional per el cous-cous al curri que hi posen que és molt gustós i que en combinació amb el bacallà molt bo i tendre i gens salat, fa una bona bomba de plat! Això si..poder aquí,  si que no van tenir tant bona mà al posar-hi la pastanaga.. perquè s'hi van ven flipar eh!! Està bé posar-ni.. però amb mesura!! Espatlla la presentació del plat i li resta sabor a tot lo altre que és realment el que és bo de debò.



 I l'altre plat, era entrama de vedella a la brasa amb espàrrecs verds; amanit amb sal gruixuda, quedava molt bo, i estava també acompanyat d'unes patates molt bones! Però la veritat és, que la vedella podria haver estat una mica més tendra... estava gustosa i cuinada al punt i també ben talladeta, però feia una miqueta de "mastegot"... Però eh... per un menú de 12,50€.. tampoc podem demanar més,.. sincerament!


I per rematar la feina, com sempre, el postres!! Que van ser, Púding de coco, amb molt gust i trossets de coco, com ha de ser!!, i amb una salseta de dolç de llet que era un acompanyament perfecte!! mmm.. tant dolcet.. tant.. tendre.. com un... mmm.. que dolç.. que bo!! 
I també una sopa de cafè, molt bona i cremosa!! i que et deixava un regust final molt suau i bo.



Van ser una molt bona cirereta per rematar el bon dinar que ens vam menjar!!

Consell pel Criticat: Sapigueu, que quan el cambrer entra a la cuina i parla, ...i sobretot si crida! se sent tot! Al menys des de la taula on estàvem, podíem sentir les escridassades que, sabent que segurament n'hi ha a tota empresa, no és de bon gust sentir-les mentre intentes gaudir i relaxar-te mentre menges!

Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7 Plàtans.







No hay comentarios:

Publicar un comentario