13 mar 2015

Edelmann

Puntuació: 6

Preu mitjà: 8€ - 20€


Avinguda del Portal de l'Àngel, 6,  Barcelona

Estàvem de compres el portal de l'Àngel, i després d'anar d'una botiga a una altra, ens moríem de gana; i vam anar a buscar un restaurant que estigués a prop. Així que ens vam decidir per aquest.

En entrar hi ha una barra llarga, llarga i al final hi ha el menjador, vam haver d'esperar uns 10 minuts i ens van donar taula per poder degustar el següent:

Escudella barrejada: deliciosa i al seu punt! A més, portava de tot i força!




Fideuà: Molt bona, portava marisc i tot. Era tant decent que podies menjar-te-la sense barrejar-hi l'allioli. Això si, amb l'allioli estava molt més potent.



Costelles de porc amb salsa xili: la patata de palla estava molt bona i a més és patata fresca i de veritat. Ara bé es van equivocar no havíem demanat aquest plat, així que se'l van emportar.


Salmó amb praliné de verdures: Fresc i gustos. I el praliné ben suau i molt bo, acompanyat de l'excel·lent tall de salmó fresc.



Xai amb salsa de mango: Altre cop les patates de palla autentiques i aquest cop amb un xai tendre i gustos acompanyat per una dolceta salsa de mango. Mmmmm... quina salivera només pensar-hi.....


Altre cop arriba el gran moment de les postres! Vam menjar dos pastissets.

Nata i xocolata amb crema cremada: es notava massa que era de congelador, molt insípid.


Pastís de xocolata: Aquest va arribar tan congelat que vam demanar una motoserra per poder tallar-lo. I com l'altre sense cap tipus de sabor...



Consell pel Criticat: Els cambrers els hi falta aconseguir donar un tracte més càlid, una mica més de CALORET! Milloreu els postres!!!

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans

Atenció: 5 Plàtans

Menjar: 7 Plàtans

Total: 6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario