19 feb 2015

Bar UPC


Puntuació:6,3

Preu mitjà:5€ - 20€

Avinguda de les Bases 61-73 , Manresa


Aquest divendres passat, amb tota una colla, vam anar a ensopegar en aquest local just darrera de l' Universitat, que més que un restaurant, podria ser ben bé una aula on fer classe, de fred i auster que és.
Només d'entrar, hi ha una barra de bar, i quatre taules, i és al pis de dalt, on hi ha el menjador de veritat; tot i que amb una decoració... 0, encara rai que està pintat!! És ben be que és com si cosntruint, construint, hagués sobrat aquest forat, i hi van acabar foten un restaurant. La veritat és, que la única cosa maca que hi ha, són les cambreres... Ben jovenetes i simpàtiques!

En quan al menjar, bàsicament fan tapes, plats combinats, entrepans i menú diari.

Nosaltres vam demanar un bon variat de tapes, acompanyat amb litres i litres de vi Turbio...!! Tot servit a una velocitat extrema! Realment, no tardaven gens a portar els plats.

Algunes de les tapes que vam menjar, van ser:

Braves: Molt bones!! i sobretot com han de ser, ben picantones! (les braves eh.. que segur qu estaveu pensant amb les cambreres..!!)


Xocos: Ni fu.. ni fa.. però força tendres..

Pintxos (sense pal): ben torradet i molt gustos.





Croquetes de pernil i de bolets: sorprenents tant per el gust, com per la forma!! Quan les porten, penses que s'han equivocat, i han portat bunyols, però no! són croquetes rodones i en tempura!!


Ous esparracats amb cansalada: aquest plat, vagis on vagis, o encara que el facis a casa, és bo, sempre és bo!! i aquí, també!



Musclos i escopinyes: amb all i julivert... les dues coses tenien el mateix gust.. no era ni bo ni dolent.. simplement, tenia gust a all i julivert..


 







Pernil i formatge: tallets de formatge semi-curat, i un bon pernilet que per ser senzill,era molt bo!! Venia acompanyat d'unes llesques de pa i tomàquets.

 
Com no, vam demanara postres. Practicament tot vam demanar el que podriem dir és la únic especialitat de la casa: Els creps!! El més demanat va ser:

Crep de xocolata amb bola de gelat, (amb el tipus de gelat, que tu vulguis...!!!): Estava realment molt bo i esponjós! la xocolata ben bona també!



En conclusió, restaurant bo, bonic? ,i barat. 
 

Consell pel Criticat: Val que esteu al costat d'una universitat, i que no sou local de luxe, però tampoc costaria res decorar-ho una miqueta i que fos més acollidor...


Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans

Atenció: 7 Plàtans

Menjar: 6 Plàtans

Total: 6,3 Plàtans



2 comentarios: