22 feb 2015

La Bohème

Puntuació: 6,3
Preu mitjà: 5€- 25€

C/ Blai, 65, Barcelona


Avui hem anat a caure, a un local molt petit però molt acollidor. La decoració li dóna un carisma especial on et sents còmode i a gust.

El menjar és de cuina argentina, empanades, tapes i carns argentines.

Nosaltres per culpa de la putissima crisis vam fer el menú de 10€. Constava d'un primer, segon i postres amb beguda inclosa.

Nosaltres vam demanar:

-Pebrot farcit amb arròs: primer dius que collons serà això, doncs, un pebrot escalivat amb arròs per sobre i més per sobre formatge i orenga. Molt correcte, estava ben bo i a més original!


-Costelles adobades: Aquí el primer és que era una costella només i a sobre no estava adobada. Però la carn estava tendra i gustosa i Al·leluia ens van posar patates de veritat! Que tendres i bones són!



PD: canviar el nom del plat.... Per exemple costella a la planxa....

-Pollastre a la llimona: Bastant bo, combinen la dolçor de la pera amb ceba i el pollastre amb un toc àcid de la llimona. Segurament hauria estat moltíssim més bo si el plat no fos reescalfat, cosa que feia que el pollastre estigués ressec.



I per fi el gran moment més esperat de tots els temps. Els postres!!!

-Brownie de Xocolata: realment va ser tu magdalena en casa!! Van posar una magdalena al microones i ens la van servir!!! Quina cosa més seca!!! Sincerament per menjar-tela amb el cafè o el té vale, però aixis sola.... Una mica més i m'ofego!!!



Consell pel Criticat: el servei semblava que anava amb la reductora!!! Per favor una mica més de gas!!! I els postres, una magdalena.... Que és això? Per compensar els petits plats... I dir apa ara rebenta amb això!

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans

Atenció: 5 Plàtans

Menjar: 6 Plàtans

Total: 6,3 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario