6 feb 2015

La Torre

Puntuació: 7

Preu mitjà: 15€ - 22€

Ctra de Sallent a Balsareny, KM 1,5, Sallent, Barcelona

Ens vam deixar caure pels camps de sallent i vam ensopegar amb La Torre! Resulta que ara no només fan iogurts! Els putes tenen restaurant! A una masia restaurada , on fan uns menús de grups força engrescadors.

Com per exemple:

Menú 15€: fullaraca verda, pà amb tomàquet amb embotits i formatges, vi infinit i postres.

Menú 19€ (1): fullaraca verda, carn a la brasa, seques, vi infinit  i postres.

Menú 19€ (2): fullaraca verda, fideuà o arros, pollastre o botifarra amb patates, vi infinit i postres.

( .. Nosaltres vam provar el 19€ (1) .. ) 

Menú 22€: fullaraca verda, pa amb tomàquet, embotits i formatges, seques, carn a la brasa, vi infinit i postres. 

Per picar i fer la espera al gran àpat van portar, olivetes, dauets de formatge i un bon caldo casolà, tot regat per un vi de porró.




Seguidament, unes safates amb amanida:  amb molta fulla, formatge fresc de la casa, força tonyina,i coses varies. També duia tot d’alfàbrega en espècie. I tot i portar tantes coses i la bona pinta que tenia, era com si li faltés sabor, era sosa… 

De segon:  Carn a la brasa!! Amb una miqueta de tot… botifarra, cansalada, pollastrada, i xaiada!!  Tota ben tendra i gustosa! On vam disfrutar com uns porcs!






Acompanyant a la carn, també van venir unes seques, que estaven tremendes les recordo ara i em mullo tota…mmm les seques…



Finalment van arribar els postres on vam tastar el pastis de formatge de la casa, era brutal!! En vam menjar 1kg, i encara n'haguéssim menjat més, fins a morir!!!



Atenció!! A l’hora de pagar, la caixa està en un rebost ple de productes de la casa on és impossible sortir-ne, sense haver comprat un pastis de formatge!

Consell pel Criticat: Al servei li falta un somriure a la cara!! Aquest món es per riure collons!

Puntuació:

Atenció: 6 plàtans.

Neteja: 8 plàtans.

Menjar: 7 plàtans.


Total: 7 plàtans.

2 comentarios:

  1. Gràcies per la "critica", ens ha encantat trobar aquest bloc !. I prenem nota dels consells, per seguir millorant, aplicant- lo dins de les possibilitats. Gràcies de veritat!

    ResponderEliminar
  2. Nosotros hemos estado en varias ocasiones. A parte de comer super bien, es un lugar genial para los niños. Allí pueden ver animales, correr, saltar en la cama elástica. ....Y respecto al persona jo tenemos ninguna queja....al contrario siempre pendientes de que no te falte de nada. Ahora celebraremos la comunión de nuestra niña allí. Hasta pronto!!!

    ResponderEliminar