16 oct 2016

Las Vegas

Puntuació 6,6

Preu mitjà: 15 € - 30 €

Carrer del Born, 28, Manresa

Avui a tot un clàssic de Manresa, on vam degustar el següent:

Pernil ibèric: ben finet i gustos sobretot a sobre de l'excel·lent pa de coca amb tomàquet. 



Croquetes de  pollastre i pernil: fines i esponjoses però per nosaltres els i falta més sabor, són unes croquetes molt normals.



Raviolis de ceps: van arribar un pèl freds. Però de sabor estan ben bons... ara no creieu que la mida és excessivament petita?


Remant de Camagrocs: altre cop un bon plat però segur que l'espàrrec verd és el millor acompanyant? No estaria de més portar unes torradetes amb aquest plat.


Risotto de Gambes: amb la cobertura de carpaccio de gamba que duia per sobre i el sabor del risotto de sota és un plat gairebé perfecte. Només puc felicitar-vos!


Tataki de tonyina: Espectacular! Molt bona matèria prima i bon ull del cuiner per no espatllar-la sinó potenciar-la. Enhorabona!



No vam fer postres, aquest dia teníem més ganes de copes....

Consell pel Criticat: Senzillament el menjar està molt bé però nosaltres vam patir amb l'atenció. Mala elecció del vi recomanat pel servei, i el pitjor de tot dels 3 primers plats fins que van portar els dos últims va passar més de 20 min. També recomanaríem portar quelcom per picar abans de començar a sopar.

Puntuació:

Atenció: 5 Plàtans.

Neteja: 7 Plàtans.

Menjar: 8 Plàtans.

Total: 6,6 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario