18 sept 2016

Raïm al setembre: beneficis tot l'any

Sabeu ja quina fruita està de temporada? Exacte, el raïm. Les fruiteries i les grans superfícies hi ha les tenen de tots els colors i mides, però has de saber que, en trets generals, escullis la que triïs, totes t'aportaran una infinitat de beneficis que avui repassem amb tu.
I sabem el que ens diràs, que és tan ensucrada que per als diabètics és més un mal que un bé, i pot ser que tinguis una mica de raó. En aquest cas, convé dosificar les racions però tampoc hi ha necessitat d'eliminar-les de la dieta diària. Per a la resta, carta blanca.

-Lluir una pell hidratada, sana i jove no és tan complicat: el raïm conte un gran percentatge d'antioxidants, els quals combaten els radicals lliures que envelleixen la pell.

-Són altament beneficioses per a la circulació de la sang, ja que prevenen de molt bon manera la formació de coàguls a la sang.

-Alguns símptomes de la rutina, com el cansament, es poden resoldre amb la ingesta de raïms: tenen cura el sistema immunològic amb el seu contingut en minerals (potassi, magnesi, fòsfor, calci) i vitamina B6.

-Estem davant d'un antiinflamatori natural, tant en l'àmbit intern com extern.

-Les persones que pateixen hipertensió arterial tenen en aquesta fruita un gran aliat: redueix els nivells gràcies a la seva funció diürètica.

-No podem deixar passar per alt el seu enorme efecte en les malalties relacionades amb la visió, arribant fins i tot al punt de prevenir cataractes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario