3 sept 2016

Ets esportista? Doncs atent perquè tens prohibits aquests aliments

1-Els esportistes s'obliden de l'alcohol gairebé en la totalitat de la seva vida, sobretot quan estan entrenant o concentrats en alguna competició. Roba vitamines i minerals per a la seva metabolització i gasta molta energia que l'esportista necessita, a més de perjudicar seriosament alguns òrgans.

2-La pastisseria industrial es perjudicial pel que fa l'usuari, així que ni imaginem quan es tracta d'un esportista. Tenen dret a ingerir carbohidrats i sucres però els troben en altres aliments. Per exemple, el nedador olímpic Michael Phelps si consumeix dolços i xocolata, però en l'esmorzar i d'elaboració artesanal molt detallista.

3-L'embotit és dolentíssim per a l'esport pels seus processos d'industrialització i els seus processats. El tauró de Baltimore, el sobrenom de Phelps, si consumeix pernil, però de primera qualitat i pel règim estricte de dieta que porta que no té res a veure amb el nostre model d'alimentació.

4.-Les patates fregides, els fregits en general, i aquests aperitius salats que solen venir en bossa són nocius: el seu contingut en sodi està buit de propietats i ple de greixos difícils d'eliminar.

5-Encara que no molts s' acostumin a prendre-ho, no està malament recordar que el caviar és un altre aliment prohibit: el seu perjudici està en les calories buides que aporta.

6-Les salses industrials que no siguin elaborades amb aliments frescos i naturals i sí que continguin colorants, additius i conservants queden prohibides per els seus sucres afegits. Un cop més, Michael Phelps ingereixi pasta (mig quilo) en el sopar acompanyada de salses, però totes són naturals i elaborats al moment.

Phelps, és el puto amo!!! Apreneu d'ell....



No hay comentarios:

Publicar un comentario