24 mar 2016

Els aliments sexuals més rars del món

Adéu a les llesques amb ou, als ossos de sant i al potatge. Benvinguts a les formigues culonas, a la bilis de balena o als eriçons de mar. Si vols que la teva Setmana Santa sigui de tot menys casta, t'oferim els aliments més rars que aixequen la moral, a més d'altres coses, i augmenten la libido de les persones.

Agafin forquilla i ganivet per què avui tenim una sèrie de 'menges' capaços de fer les delícies de tots aquells que són incapaços d'endur-se alguna cosa a la boca, sexualment parlant. Per tots és sabut que determinats aliments ajuden a augmentar les ganes del desig sexual. Ostres, maduixes amb xampany i fins a la xocolata. No obstant això, altres cultures es decanten per altres substàncies i textures que fan que la seva fogositat arribi fins a límits insospitats.


Les formigues 'culonas' de Colòmbia

També anomenades formigues alades Atta laevigata. Tot i que cada vegada són menys visibles, es poden trobar a la zona de Barichara, a Colòmbia. Segons un informe de la FAO, aquest insecte és molt nutritiu i saludable per als éssers humans. Conté un alt contingut en proteïna, greix, minerals i fibra hi ha més, és un potent afrodisíac.
Els indígenes guanes ja incorporaven aquest animal en la seva dieta fa més de 500 anys. A més, tenen un important sentit tradicional, ja que en els casaments formen part del banquet nupcial dels nuvis per tal de procrear fills sans i vigorosos.


Ovaris de garotes (Japó)

Les gònades de l'eriçó de mar són un dels aliments més cars que es poden trobar en l'actualitat en el mercat. Els països que més demanda tenen d'aquest producte són EUA, Corea o Xile entre altres, però és Japó el lloc on més es comercialitza.
Aquests equinoderms contenen proteïnes d'alt valor biològic, vitamines A i B12 però també minerals com el zinc que intervenen en la síntesi de les hormones sexuals i en l'augment de la mobilitat dels espermatozoides. D'aquí que algunes cultures considerin que aquest aliment conté propietats afrodisíaques.


Peix globus (Japó)

No és només un dels animals més estranys del món sinó també dels més perillosos. El peix globus originari del Japó és considerat tot una menja per la cultura nipona. Menjar-és cosa de valents doncs si no s'elimina de forma correcta, la glàndula verinosa pot ser que moris gairebé al moment. La seva toxina amb més letals que el cianur.
Al mercat es troba amb el nom de Fugu. En alguns llocs d'Àsia s'arriba a barrejar amb sang de cobra perquè l'augment de la vigorositat sigui encara més gran en els homes. Unit a begudes alcohòliques, la sensació en ingerir aquest producte és el d'un lleuger tremolor a llavis i galtes capaç de provocar un major desig sexual.


Genitals de brau

A Espanya formen part d'un plat tradicional conegut com a Turmes. Ferran el Catòlic va ser un dels primers a incloure en la seva dieta aquest aliment. Als seus 53 anys va contreure matrimoni per segona vegada amb una noia de tan sols 17 anys. Això el va portar a trobar la poció de l'eterna joventut per també seguir mantenint l'estatus de rei al llit. Per això va decidir nodrir-se amb els testicles d'aquest animal brau i aconseguir rendir al màxim entre els llençols de palau.
A part d'aquesta aportació històrica no està demostrat científicament que les turmes aportin virilitat més enllà de la mateixa suggestió del que les ingereix.


Sopa de niu d'oreneta

Aquest suculent menjar és un plat típic de la Xina. Està compost del niu realitzat per aquesta au gràcies a la seva saliva, els ous i fins al pollet sense arribar a fer-se del tot. Encara que a primera vista no sembli molt desitjable, la veritat és que compta amb una tradició de més de 400 anys a l'esquena i és un dels plats més cars del món.
El seu nom real és Yan Wo i en la cultura noia té grans propietats afrodisíaques. La quantitat de proteïna d'aquest plat millora la qualitat del semen i per tant la vigorositat del mascle.


Balut

El balut és un ou d'ànec que conté un fetus. Aquest ou es bull i es menja el contingut. És conegut per tenir propietats similars a les del Viagra. A diferència de l'anterior és un plat bastant més barat i assequible, més consumit per homes que per dones. Malgrat això el seu aspecte és bastant desagradable.



Billis de balena

L'ambre gris prové de la secreció biliar dels intestins del catxalot. Aquesta substància va veure la llum en l'àmbit comercial durant els segles XVIII i XIX per a la comercialització de perfums, igual que passa amb l'almesc que s'extreu de la glàndula excretòria dels genitals del cérvol mesquer i que posseeix extraordinàries propietats afrodisíaques.



Mosca espanyola

Si parlem d'afrodisíacs, no podem deixar de nomenar el més castís del nostre país, la 'mosca espanyola' o Cantàrida. Segons la sexòloga Yanina Cotarel, en petites quantitats estimula la vasodilatació en el tronc del penis permetent una erecció prolongada i augmentant la percepció a la zona on es col·loca, és a dir ... Es pot ingerir o bé usar de forma externa.
Hem de tenir cura, ja que superada la dosi pot causar enverinament tal com li va passar al Marquès de Sade.


A gosar Criticats!!!! Yeaahh!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario