20 dic 2014

Nadal Internacional 2014



Per aquestes festes nadalenques , en que tot es bonic, la gent canta nadales, menja canelons, torrons, bombons i polvorons fins a reventar!! Abraçant-se, tots ben macos i contents, carregats d’ilusió, com nens petits esperant els seus regalets preciosos i cars, cagant el tió!! Amb l’arbre de nadal carregat de boles i llumetes molt maques al principi,… Però que a la mitja hora estàs fins els nassos de les putes llumetes i la mare que les va fotre, amb el seu perpedejar, que et fan venir un atac epilèptic!

I posats a criticar les llumetes… També podem parlar, del tipic cunyat pesat i borratxo que et fa les mateixes putes bromes de cada any, la cosina pija que no para de parlar d’ella mateixa, la iaia amb la seva repetitiva batalleta, la canalla donant pel cul tota la vetllada…
 

Per a tots aquests, que no esteu disposats a aguantar tota aquest paripé! Durant els pròxims dies, us anirem donant sortides per escapar de tota ,aquesta, tant endolçada tradició, i poder fotre el camp ben lluny!



Això si.. si marxeu, segur que la familia, us demanarà que quan torneu, vingueu plens de caixeeeeeeeeeeees!!! De regals!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario