24 dic 2014

Crazy Bull Cafe

 Puntuació: 4

Preu mitjà: 15€ 
 

Via Eustachio Degola 4, Genova
 
Aquest cop estàvem conduint tot sortint de Gènova. Ens va entrar la gana i vam decidir parar el primer restaurant que trobéssim.

Així que vam anar caure el Crazy Bull Cafè, la veritat que primer només vam parar per veure que tal era. Però diguem que després ens vam veure una mica obligats a quedar-nos... Tenia un pati immens i el restaurant es veia el fons però no sabíem molt bé com entrar. A fora hi havia quatre camioners agitanats menjant, que no ens van dir res de res tot i que nosaltres anàvem donant voltes per allà.... De cop va sortir una dona italiogitana del interior dient: oh españoles sentar sentar....mejor fuera no? I si evidentment millor a fora a dins no hi havia ningú!

El Restaurant només feien hamburgueses, així que no era molt complicat decidir-se. Vam demanar una hamburguesa normal, carn i formatge acompanyada per quatre patates.

L'hamburguesa no valia absolutament re. Per ser un lloc d'hamburgueses és realment molt trist la carn que fan servir. A part no entendré mai com a un restaurant, aquest o qualsevol altre et posen patates "falses", si aquestes típiques patates congelades que no valen re.
Putes patates de palla!!!

Consell pel Criticat: No m'estranya que estigui buit. Hamburgueses de supermercat i patates congelades. Realment espereu que vingui algú? Per favor dediqueu-hi una mica més.


Puntuació:

Neteja: 6 plàtans

Menjar: 2 plàtans

Atenció: 4 plàtans


Total: 4 plàtans


No hay comentarios:

Publicar un comentario