18 dic 2014

Central Cafè ( C.C illa Diagonal)


Puntuació: 6,7

Preu mitjà: 10€ - 15€

 Centre Comercial L'illa Diagonal, 08029 (Barcelona)


Passejant per l’illa diagonal, i ja sent hora de dinar, vam buscar un local on omplir l’estómag...; i vam acabar ensopegant en aquest lloc de menjar ràpid, però sa!! Que tenien uns packs per 10.90€


Vam començar a fer cua per demanar, tot i no saber com funcionava exactament. De seguida va ser el nostre torn,  i encara no teníem clar el que volíem, però la noia del mostrador, va ajudar-nos, tot i que de manera seca i estressada, el més simpàtica possible. 


Vam acabar demanant, una mica cohesionats per les mirades furioses de la gent que feia cua:


VIET PACK : Que consistia en una Amanida Vietnamita ben maca i picantona, que et feia entrar en calor (estem parlant d’una amanida eh, no d’una noia fresca de playboy..!!) + Quinoa  (no estava en el pack, però vam fer un canvi per provar aquesta “cosa..”)  sabeu que és la quinoa?¿

quinoa: (Chenopodium quinoa) és una planta del gènere Chenopodium, de la família de les amarantàcies conreada principalment per la seva llavor comestible. Es considera que és un pseudocereal: és a dir, hom la denomina pseudocereal perquè no pertany a la família de les gramínies -on es troben situats els cereals-, però gràcies al seu alt contingut en midó el seu ús és el d'un cereal. La quinoa en realitat és una nou petita, d'uns 2 mil·límetres, i, per tant, i, en sentit estricte, és un fruit sec.

 Us heu quedat igual oi? Donc nosaltres també! Bé doncs! ens vam menjar la cosa aquesta “en plan” amanida, que duia pebrotet verd, tomàquet, cebeta,..tot cru! No fos cas que ho cuinessin i ja no fos tant sa, i ens morissim de colesterol o alguna merda d’aquestes!! 





MEX PACK: Mex Wrap, que li foten un nom ben xungo i comercial, però que no és més que la tipica “fajita” amb pollastre i verduretes amb formatge, però que estava passat per la planxa, cosa que feia que estés calentó i boníssim!! Això si, era petit petit eh..  + Guacamole amb natxos, que poca cosa se’n pot explicar d’això, aguacate insípid amb patatones de blat (punt i final).  



Conclusió:  és un bon lloc per a gent obsesionada amb el menjar sa, o per els dies que no tens gaire gana i que amb alguna cosa ràpida i barata passes, i no vols fer pudor a fregits quan acabes de menjar..


Consell pel Criticat: Tenir clemència i una mica més de paciència amb els pobres clients que ens costa una mica decidir el que volem per menjar, quan és  la primera vegada...


Puntuació:
 
Neteja: 7 plàtans
 
Atenció: 6 plàtans
 
Menjar: 7 plàtans
 
Total: 6,7 plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario