22 may 2017

El Puxi's

Puntuació: 4,3

Preu mitjà: 20 € - 30 €

C/ Muralla de Sant Francesc, 47 – 49, Manresa

Tornem de vista!
Aquest cop vam anar pel menjar "Japonès", i vam tastar el següent:
Si hem dit "Japonès", però vam començar amb unes braves i una vedella vent fina amb formatge i patates palla.
Braves: patates naturals, una salsa picant-ona i una presentació excel·lent. Ara els i faltava una mica més de cocció, 4 de cada 10 eren dures.



Vedella amb formatge i patates palla: aquí es va gaudir de valent. Molt bo, per sucar-hi una Baguet sencera!! Molt bona combinació!



I ara sí, pel "Japonès":

Rotllo Califòrnia amb pollastre i ceba caramel·litzada: molt arròs amb pollastre sec i ceba cruixent de bossa. El rotllo tenia la mida justa per dislocar-te la mandíbula.

Rotllo Califòrnia amb pollastre i maonesa de wasabi: el pollastre també era sec, la mahionesa no tenia gust de res i gràcies altre cop per fer els rotllos d'aquesta mida. Sí no m'he dislocat la mandíbula abans ara segur que sí!


I per fi el moment dels moments, Les POSTRES:

Brownie amb nata: pastís melós i gustos molt mal acompanyat amb nata de pot.


Plàtan fregit amb carpaccio de pinya: molt bona idea però mal executada. El postre, l'hi falta sabor i combinació! A més l'hi faltava algun element que ajudes a fer-lo baixar.


Consell pel Criticat: Ai Puxi's si no sabes japones pa' que te metes! Amb això queda clar millor no fer japonès. En general vam tenir una vista amb errors varis: Vam demanar vi negre, van portar vi blanc. Volíem patates braves, van portar roques braves. Volíem postres dolços i gustosos, van portar sucre.
Cal que esteu més alerta no podeu permetre tot això! No hi havia tanta gent el local aquell dia....

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 5 Plàtans.

Menjar: 2 Plàtans.

Total: 4,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario