3 abr 2017

Indochine

Puntuació: 8,3

Preu mitjà: 25 - 60 €

Carrer de Muntaner, 82, 08011 Barcelona


Fa pocs dies, per fi vam anar a l restaurant Indochine de Batcelona. Ja feia temps que desitjavem poder-hi anar, i finalment va arribar el dia esperat!

És un local que des de fora el carrer ja crida l'atenció, però es que un cop ets a dins, sembla ben bé com si fessis una tele-transportació, i apareguessis al mig del sud-est asiàtic!






És realment espectacular entrar, i trobar-te amb una cabana  portada peça per peça des de Tailàndia, i construïda just al mig del restaurant.

Però encara flipes més, quan veus tot els rierols pel terra, i plens de carpes!! És màgic i únic.

La gran majoria de taules, estant per sota del nivell del terra, i fa que estiguis pràcticament a tres pams de l'aigua.







No pots deixar de flipar miris on miris. Orquídies per tot arreu, plantes varies a cada cantonada, fins i tot arbres!! 

Un queda tant meravellat i sorprès, que sort n'hi ha que el menjar és fàcil d'escollir ja que per sopar (que és l'hora en que vam anar-hi) consta d'un únic menú degustació a 50€ per barba! (Begudes a part!!)  Encara que et donen l'opció d'escurçar el menú amb 4 plats menys i surt una mica més econòmic.

Nosaltres vam acabar decidint-nos pel menú de 50€ , però a compartir entre els dos. No portàvem tampoc massa gana, i el que volíem era bàsicament viure l' experiència. 










Tots els plats són minimalistes, si. Però estant elaborats i cuinats al mínim detall. És una bogeria de textures i sabors. És difícil poder descriure cada plat, el millor és viure aquesta experiència i descobrir-ho per vosaltres mateixos. Val molt la pena!


Avui farem una crítica diferent. Més avall deixem les fotos de tots els plats, per ordre de com estant escrits al menú. Us podreu fer una idea del tipus de cuina, i de l'originalitat dels plats.




ENTRANTS











PLATS













 POSTRES







Consell pel Criticat:  Ens vau tractar molt bé. Un servei ràpid, atent i eficaç; no podem queixar-nos de res. El local és espectacular. Sabeu bé el que feu... 

Puntuació: 

Atenció: 9 Plàtans

Neteja: 8 Plàtans

Menjar: 8 Plàtans

Total: 8,3 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario