2 jun 2016

Aquestes són les millors cerveses del mercat, segons l'OCU

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha dut a terme una anàlisi de 31 marques de cervesa a comercialitzades a Espanya. Els autors de l'estudi destaquen que les cerveses que consumeixen els espanyols són majoritàriament rosses de tipus lager, i per això els productes analitzats es limiten a aquest tipus de beguda. Segons l'OCU, les cerveses de més qualitat a Espanya són les especials d'Ambar i Estrella Galícia. 

Dins de la categoria clàssica, l'estudi estableix que les llaunes de 33 centilitres lager d'Hipercor són les millors del mercat. La marca blanca d'Hipercor, el cost per llauna ronda els 36 cèntims, supera, segons aquest estudi, la qualitat de cerveses més conegudes com Mahou Clàssica i Heineken Lager Premium.

En la categoria especial, Ambar i Estrella Galícia aconsegueixen la millor puntuació i empaten amb 63 punts. La Ambar Especial Lager es pot adquirir entre 0,55 i 0,71 euros la llauna de 33 centilitres, "un preu una mica superior a la mitjana d'especials", ressenya l'informe. 

Les virtuts d'aquesta cervesa saragossana són, d'acord amb la descripció de l'OCU, el seu color daurat intens i el seu equilibri de sabors. A més, destaca l'OCU, en boca presenta un bon cos i té bon retrogust intens de malta i llúpol. Per la seva banda, Estrella Galícia Especial és qualificada com "una de les millors en degustació".

 L'estudi de l'OCU destaca a la Condis Premium Pilsener com la millor en relació qualitat-preu dins de les cerveses especials. Dins de la categoria clàssica, l'OCU cataloga com "compres mestres" per oferir una alta qualitat a preus baixos a la cervesa Stark del Mercadona i la Falsbourg.


No hay comentarios:

Publicar un comentario