17 sept 2014

Bodega d'en Rafael Barcelona

Puntuació: 6,3 Plàtans

Preu mitjà: 10€ - 15€

C/Manso 52, (Barcelona)


Lloc de batalla total, humil,brut i amb aquella olor de fregidets, que si vens amb gana dius mmmm i si vens tip  tomba. Recomanat entrar amb la forquilla entre les dents i una cinta al cap tipus Rambo.

El personal  te el seu estil , vigileu que foten bronques!!!  A pesar d’això treballant bé tenen un bon servei ! Es nota que son professionalscom la copa de un pi. Ara sisplau compreu-li una samarreta nova al cuiner i alguna estri de cuina i si pot ser treure la mini biblioteca i el ventilador que no ventila!

Vam demanar :

Empanades de llom i de albergínia realment boníssimes, me les hagués menjat totes i més.

Bomba, si  la típica bomba de tapeo  però estava tremenda realment una puta bomba de sabor.

Mandonguilles genials hi hagués sucat un pa de kilo sencer allà dins . I fins i tot la polla hi hagués ficat!!!!

Sèpia va ser la ovella negre del menjar estava recalentada i per tan sequíssima no valia ni per donar als gossos pobres besties.

Vam  acabar la batalla amb el típic xarrupet de orujo de herbes per sort o per desgracia no va ser només un xarrupet sinó dos  i clar no hi ha dos sense tres eixís que el tercer va ser de orujo blanc, això si que va ser realment la bomba de la nit!!!

Malgrat  la brutícia i la deixades del lloc vaig sortir molt content no nomes pels 3 xarrupets i les 4 cerveses....sinó perquè em va costar 10€

Espero repetir!!! Bo, brut i barat!!!

Puntuació:

Neteja: 3 plàtans

Atenció: 9 plàtans

Menjar: 7  plàtans

Total: 6,3 plàtans


No hay comentarios:

Publicar un comentario