13 sept 2014

Viena Manresa

Puntuació: 6 Plàtans

Preu mitjà: 10€ - 15€

(C/de Agustí coll pol.ind.dels trullols)


Vam anar a sopar, i vam demanar, quasi coaccionats per la noia del mostrador, que amb la cara que posava,   sembla que si tardes més d’un minut a demanar el que vols, et fotran una descarrega elèctrica i et tornaran a posar al final de la cua!! , :
un Cevapcice (entrepà de carn picada de vedella i espècies, d’elaboració pròpia) bastant bo! Cada mossegada que li fots a l’entrepà,  sembla que et transporti al bell mig de Berlín!

Unes patates de Flandes , que en comptes de patates semblava que et fotessis una poma de lo crues que estaven, que només es salven per la salsa de pebre que els hi posen per dissimular lo soses que són..
Tot per uns 10 euros

Tot acompanyat, d'una gerra de birra.

El lloc es agradable, molt millor que qualsevol  MC merdes, tot  i que l’ estil es similar a  aquestes cadenes..  això si,  els preus no tenen res a veure!  Perquè amb l’excusa del fastfood, tot va tant ràpid que et foten la clatellada, i quan t’han dones conte ja t’ho has fotut tot. Pel que fan pagar per un  mini entrapà  que una mica mes i l’he de agafar amb pinces, almenys podrien servir-te a la taula cony!

El local es gran i quan et donen la bandeja plena  has de ser un bon equilibrista per no perdre res pel camí; I més, si se’t creuen els típics nens correns i amb el coi de globus(que et queda  just a la mida de la cara!!)

El local està net, i quan acabes  passa el típic treballador amb la gorra de la vergonya  que si et veu amb cara de mandrós, et retira la safata, i neteja  les taules. - com a mínim fan quelcom més que atendre’t com un robot i fer lliscar el entrapar per rampes....-

Realment, el millor que n’hem tret d’aquesta experiència, és.. que tenen WIFI GRATUÏT!!!

Puntuació:

Neteja:7 plàtans

Atenció:5 plàtans

Menjar:6 plàtans

Total: 6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario