9 mar 2017

El Molí

Puntuació: 8,3

Preu mitjà: 15 € - 40 €

Carrer Sarriulèra, 26, 25530 Vielha, Lleida

Amb ganes de tocar neu i respirar aire fresc, vam anar cap a la muntanya, i uns familiars ens van portar a aquest restaurant.

El local és molt acollidor, de fusta i a dalt d'una terrassa en plan hivernacle de vidre. Justa al costat hi passa el riu. Tot plegat ja et fa estar molt a gust i predisposat a gaudir del dinar. 


Per picar, porten unes olives boníssimes i no precisament en porten 4! 


Ens recomanen un vi especial i no dubtem en demanar-lo, encertant de ple! Brutal!
Ja que estem animats, demanem un bon pa amb tomàquet i ens l'acompanyen amb formatge i fuet. 
de moment tot està boníssim, i només són piques piques..!!




Anem a per el pica-pica de veritat!

Espàrrecs amb pernil: Tant senzill que pot ser un plat, i tant deliciós si la qualitat és bona. Espàrrecs perfectament cuinats i salpebrats, i acompanyats d'un gran pernil.





Anxoves (de qualitat extra): Són cares les putes! Però estaven tremendes!! T'hi porten un pà torradet per acompanyar-les.




Patates amb pernil i 4 formatges: primer de tot direm que estava molt bo, i ben fet. Eren trumfos del pririneu amb un bon pernil  cruixent i 4 tipus de formatge diferent. 
Però tal com està escrit  a la  carta, s'entén que és formatge de 4 formatges i no 4 tipus de formatge per separat. Un petit embolic, que es va solucionar menjant i gaudint del plat! 





Carxofes amb ou i trufa: Bones, saboroses perfectes. Estaven a trossos i molt ben cuinades. L'ou i la trufa era ja un altre nivell! Bua! Impressionant!





Costelles de xai: Torradetes, saladetes,... ! No n'hi posen gaires, però les 4 que posen són boníssimes!




Bacallà: El plat més fluix del dinar. Un pèl estallós i insípid... Potser tant cap a la muntanya no és el millor lloc per demanar peix... Fluixet.




Secret de porc: Feia temps que no menjàvem un secret tant bo. Res a dir, bàsicament felicitar-los per aconseguir que podéssim gaudir per fi d'un bon secret.





"Molleja" de vedella amb gambot i porro: Bastant brutal. La carn era super tendra. El porro acompanyava molt bé la "molleja"; i el gambot sublim. Un super plat sofisticat i deliciós.




I després de menjar tants bons plats, només podíem pensar en que els postres havien de ser bomba...

Pinya brasejada amb crema catalana: No hi ha paraules... Fantàstic!! Estava tremendíssim!!... Però no cal dir que la puta nata d'esprai NO CAL que la posin! Un postre massa perfecte per fotra-li una caqueta de nata falsa hòstia!!





Consell pel Criticat: Ens heu servit bé, ràpid i teniu bona qualitat en tots els productes (el peix potser flaqueja...) El local és acollidor i en una ubicació immillorable. Els preus una mica elevats per la nostra butxaca, però davant de tanta qualitat no sap greu gastar-se'ls. 

Puntuació: 


Atenció: 8 Plàtans

Neteja: 9 Plàtans

Menjar: 8 Plàtans

Total: 8,3 Plàtans


No hay comentarios:

Publicar un comentario