6 ago 2016

Cal Músic

Puntuació: 7,3

Preu mitjà: 10 € - 40 €

St. Josep Sol d'Isern, 3 , Figueres


Aquesta vegada estàvem per la Costa Brava, i vam voler tornar a repetir a Cal Músic, però a la carta!!

Vam decidir fer plats per compartir, i la cosa va anar així:

Gambes saltejades amb Rossinyols: Espectacular! No hi ha més paraules per descriure aquest plat. ufufuf!! Començàvem amb el llistó molt alt!



Calamars amb sofregit: Sofregit boníssim, calamars tendres com mantega amb la seva pròpia tinta, però... Si, estaven nets, però potser pel nostre gust  no tant.. el tio hi deixa la "merdeta" "sense plàstics ni res semblant eh, això si) i tinta a dins,  que personalment a nosaltres ens feia una mica de fàstig. Però bé, poder ja va així la cosa.... Quin baixón de cop...




Suquet de Mero: Un tallet justet, molta patata i quatre closques. Però estava bo! Al punt de sal, i de textura molt bona. Plat total per a sucar-hi pà i banyar-s´hi!!



Era per a una persona, i a la foto hi ha només mig tall del peix, però tot el troç sencer seguia sent petit creiem....


Tempura de Verat: Collons que era bo això!! Un puto vici! Trossets i trossets de peixet cruixent i acompanyat de salsa de soja. N'haguéssim menjat 10kg sense problemes...!!! Brutal.




Pastisset amb gelat d'albercoc: No recordem gaire el nom del postre, la veritat. Però el que si re recordem és el sabor explosiu i suau que tenia d'albercoc tot el plat!! Boníssim!!



Coca de crema i poma: Cruixent, dolça, bona,... Ho tenia tot! Llàstima que no fos una miqueta més gran... Com de uns 2 metres!!  Mmmm...!!



Consell pel Criticat:  Segona vegada al vostre restaurant, i marxem igual de contents que la primera. Seguiu així, perquè no us va pas malament ;-) . Això si, això dels calamars, no ens ha quedat massa clar el tema... Però a la pròxima ho aclarem!


Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.


Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 8 Plàtans.

Total: 7,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario