21 abr 2015

Al Punt (pizzes)

Puntuació: 8,5 (pizzes)

Preu mitjà: 6 € - 9,25 € (pizzes)


Passeig Diagonal, 46 (Artés)


Passant la tarda amb una petita colla de gent al poble d'Artés, ens van entrar unes ganes terribles de menjar uns bones pizzes, i aprofitant que estàvem aprop, vam anar a la pizzeria-restaurant Al punt. 
Et pots endur les pizzes a casa, si vols, així que nosaltres, tot i que el restaurant és maco, net, i els personal és agradable, vam decidir encomanar-les i anar-les a buscar, per seguir la gresca a casa!

Vam demanar 4 pizzes per compartir entre tots:

SA MESQUIDA: Tomàquet, sobrassada i formatge de Maó, mozzarella. Pràcticament tothom a menjar un torrada de pà amb sobrassada i formatge, però amb pizza semblava una cosa més estranya... Tant estranya com bona!! Van posar la sobrassada justa perquè no es fes pesada.
Perfecte...




CATALANA: Tomàquet, pernil ibèric i oli d’alls. De totes, i encara que sembli increïble, la més decepcionant... Ja l'havíem provat temps enrere, i han baixat el nivell... El pernil no estava a l'altura, i l'oli era i quasi inexistent... Però eh! El llistó era alt! Estava ben bona també, però hem de ser crítics..


L’HORT: Tomàquet, carbassó, albergínia, ceba, espàrrecs, pebrot, romesco i mozzarella. Una pizza bomba!! Combinació perfecte, i amb un toc de romesco que la fa diferent i brutal!! La millor de totes!!


ESPINACS: Tomàquet, espinacs a la catalana i mozzarella. Molt suau, i amb l'acompanyament dels pinyons i les panses, li donava un toc dolcet, que la feia irresistible! Molt i molt bona!! 





Consell pel Criticat: Pizzes de base fina i molt gustoses; a preus molt competitius. Pràcticament cap pizza sobrepassa els 9€! Llàstima que no estigueu més aprop de casa nostra!!

Puntuació: (PIZZES)

Neteja: 

Atenció:

Menjar: 8,5 Plàtans.

Total: 8,5 Plàtans.





No hay comentarios:

Publicar un comentario