26 nov 2015

Beneficis i propietats curatives de la Ceba per a la salut

Afavoreix el sistema circulatori

La ceba conté grans quantitats de quercetina que posseeix la propietat d'afavorir la circulació sanguínia. A més la Ceba prevé la trombosi i l'envelliment de les artèries i venes pel seu contingut en Sílice. També redueix el colesterol i incrementa la capacitat de la sang per dissoldre coàguls interns, prevenint d'aquesta manera la trombosi coronària.

La ceba té propietats antianèmiques

Té propietats antianèmiques, gràcies al fet que aporta Ferro, Fòsfor i vitamina E, que ajuda a la generació de glòbuls vermells ia reposar la pèrdua de sang.

Problemes respiratoris - Expectorant natural

La ceba és rica en vitamines A i C que ajuden a resoldre tot tipus d'afeccions respiratòries. Els olis essencials que generen els seus compostos ensofrats tenen efectes expectorants beneficiosos en cas de refredats, refredats i bronquitis.

Ceba per controlar la Hipertensió

El Potassi que conté la Ceba afavoreix l'eliminació de l'excés de líquids i això és beneficiós en cas de patir hipertensió, gota i càlculs renals.

Propietats diürètiques i depuratives de la ceba

La ceba evita la retenció de líquids gràcies a la seva aportació de potassi i baix contingut de sodi que afavoreix l'eliminació de l'excés de líquids i d'aquesta manera allibera de toxines a l'organisme.
Una sopa de Ceba cada dia és beneficiosa com a tractament per a la pròstata i els ronyons.

Malalties del sistema nerviós

Per la seva important contingut de vitamina B, potassi que és necessari per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós i Magnesi relacionat amb el funcionament del sistema nerviós i muscular.

Beneficis per aprimar i en el Control de l'excés de pes

La ceba és ideal per a incloure en qualsevol dieta per aprimar pel seu baix valor calòric, el seu elevat contingut en fibra que millora el trànsit intestinal, el seu efecte depuratiu que ajuda a eliminar toxines i evitar la retenció de líquids. A més la ceba aporta sensació de sacietat després de consumir.

Beneficis de la Ceba en Dones embarassades i nens

La ceba és un aliment a tenir en compte en l'alimentació dels nens i de la dona embarassada gràcies al seu contingut en folats fonamental per al creixement i al desenvolupament correcte del fetus en les primeres setmanes de gestació.

Potent antioxidant

El contingut de vitamina A, C, els compostos de sofre i la gran quantitat de flavonoides com les antocianines i la quercetina, fan de la Ceba un potent antioxidant.
Antiasmàtica i antiinflamatòria
Algun dels seus components sulfurosos de la Ceba compleixen una acció antiasmàtica i antiinflamatòria.

Altres beneficis de la Ceba per a la salut

La ceba combat el Restrenyiment, regula el sistema digestiu, mantenint el balanç dels ferments digestius i prevenint els paràsits intestinals.
La Ceba actua com un antisèptic natural aplicada externament i té la capacitat de reduir la inflamació renal.
També té propietats medicinals contra la tuberculosi, diabetis, nefritis, reuma, ciàtica, descalcificacions òssies ,, insomni, alcoholisme i tabaquisme, entre d'altres.

Contraindicacions de la Ceba

Si la ceba es consumeixi en grans quantitats pot provocar alguns problemes intestinals com gasos i flatulències causa del seu contingut en compostos de sofre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario